header

De broers Arendjan en Harold Wichgers delen al van jongs af aan een grote passie voor auto's en auto rijden. In 2007 mondde dit uit in een fris en ondernemend bedrijf: AW Auto's.

AW Auto's staat voor service en betrouwbaarheid. Díe zaken geven je immers een goed gevoel over je aankoop. Daarom gaan wij prat op betrouwbare informatie, zoals de Nationale Auto Pas en bekende onderhoudshistorie, en zijn wij aangesloten bij de BOVAG.

Proefritten, inruil en uitgebreide garantiemogelijkheden vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Net als flexibele openingstijden.

Routebeschrijving

Let op: voor navigatie 'Pollaan 53' invoeren.

Bekijk onze beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ineke uit Warnsveld 28-02-2016. Beveelt AW auto's aan. Goed, zaken gedaan in een prettige sfeer. Er wordt geen auto opgedrongen, maar er wordt wel met je meegedacht. Door omstandigheden moesten we langer op onze Fiat panda wachten. We konden indien nodig gebruik maken van een leenauto. Is niet nodig geweest

Willem uit Baarn 15-02-2016. Beveelt AW auto's aan. In de soms wat schimmige wereld van de auto verkoop Is AW een positieve uitzondering: open, strevend na kwaliteit en klant tervredenheid. Een prima ervaring en aanrader!

Rob uit Zoetemaae 13-02-2016. Beveelt AW auto's aan. Paar maanden geleden een mooie BMW aangeschaft voor een scherpe prijs. Ook enkele afspraken gemaakt, waarbij op een prettige en deskundige wijze met mij werd meegedacht. Ik ben na een poosje rijervaring te hebben opgedaan zeer tervreden met deze auto. No nonsense bedrijf waar ik als klant op een nette en vriendelijke manier ben behandeld.

Richard uit Arnhem 12-08-2013. Mooi bedrijf, ontstaan uit passie voor auto's. De showroom staat vol met keurig gepoetste en scherp geprijsde occasions, uitstekende service en geode prijs/kwaliteitsverhouding. Heb je een occasion op het oog, dan krijg je alle gelegenheid om de auto op je gemak te bekijken en uit te proberen. Inruil van jouw oude auto is geen probleem en men valt niet over kleine dingen. Kortom, een prima bedrijf en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een andere auto!! Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto.

Rob 08-09-2010. Na lang zoeken uiteindelijk hier geslaagd voor mijn auto. Het is een klein bedrijf waar persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staan. Ik ben drie keer terug geweest om de auto te bekijken, mocht de auto ook mee nemen voor inspectie door een goede vriend. Uiterst vriendelijk. Zeer scherpe prijs. Afspraken komen netjes op papier en worden ook nagekomen. Kortom tot nu toe zeer tevreden.

 

ADRES
Pollaan 55 | 7202 BV Zutphen
Telefoon 0575 729 000
LET OP:
Voor navigatie Pollaan 53 invoeren!

RDW BOVAG